Telefontid

Der er telefontid til lægerne mandag, tirsdag, torsdag og fredag fra kl. 08.00-08.45.

Onsdag kan lægen ringe tilbage i tidsrummet kl. 11-13.

Man kan frit vælge, hvem af lægerne, man ønsker at tale med, så vidt der er plads i telefonkøen (3 per læge).

Lykkes det ikke at komme igennem til lægen i dennes telefontid, kan man forelægge sit problem for sekretæren, som så, efter at have konfereret med en af lægerne, ringer besked til patienten.

Tidsbestilling og receptfornyelse

Tidsbestilling og receptfornyelser foregår dagligt fra 08.45-12.00., onsdage dog fra 08:00-12:00.

Der er også mulighed for at bestille medicin og ikke akutte tider via lægevejen.dk. Bemærk venligst, at der så kan være en ekspeditionstid på op til 5 dage.

Anmodning om akutte ydelser sker pr. telefon og helst i lægens telefontid.

Fra kl 12.00 til kl 16.00 på hverdage, formidler Lægernes telefonpasning på 66141433 kontakt til læge, når dette er nødvendigt.

Konsultationer

Blodprøver tages fortrinsvis mellem kl. 8 og 9. Enkelte konsultationer ved sygeplejersken ledsages af en blodprøve, som skal tages inden kl. 13.15, hvor de bliver afhentet.

Alle konsultationer sker efter forudgående aftale. Patienten afgør ved tidsbestillingen, hvem af lægerne han/hun vil ind til, men det bør tilstræbes at vælge en fast læge.
Ved akutte henvendelser tilses patienten oftest af den læge, der har bedst tid.

Konsultationer der kan kræve blodprøvetagning såsom graviditetsundersøgelser og andre personalekrævende undersøgelser lægges fortrinsvist om formiddagen.
Aftenkonsultationen er forbeholdt patienter, som på grund af arbejde har svært ved at komme på andre tidspunkter.

Praksispersonalet har selvstændige funktioner, og det er muligt at bestille tid hos disse til bl.a. blodprøver, lungefunktionsundersøgelse, børnevaccinationer, vægtkontrol og sårbehandling.

Sygebesøg

Sygebesøg aflægges når det er nødvendigt, typisk i tidsrummet fra 13.45-16.00 eller onsdag fra 11-14.30

Akutte sygebesøg aftales samme dag. Henvendelse om dette forventes at være sket inden 09.00

Sygebesøg foretages kun hvis patienten ikke kan komme i praksis pga. sygdom eller handicap, eller hvis særlige forhold foreligger. 

Sygebesøg tilbydes kun til patienter som bor mindre end 15 km fra praksis, medmindre de har fået dispensation for dette før 1. september 2014.

Når telefonen er lukket

På hverdage, når telefonen er lukket, henviser vores telefonsvarer til Lægernes Telefonpasning på 66141433.

Efter 16.00, på helligdage og i weekenden henviser vi til Læge- og skadevagten på tlf. 70110707 (som også er tilgængelig fra 8-16 for visitation af akutte skader til skadestuerne).

Ferier og kurser

Både læger og personale deltager løbende i efteruddannelsesaktiviteter. Vi prøver at tilrettelægge det, så der bliver færrest muligt dage, hvor klinikken holder lukket.

Samarbejdspartnere

Kontakt til klinikken via Lægevejen.dk

Via Min Læge-app, menupunktet Kontakt klinikken eller her er det muligt, gennem en sikker forbindelse, at kommunikere med lægehuset. Der kan anmodes om receptfornyelse, tidsbestilling, svar på celleskrab, blodprøver, røntgenundersøgelser og lignende samt stilles kliniske spørgsmål, som forventes at kunne besvares kort og præcist. Vær opmærksom på, at der kan gå 1-2 hverdage (maksimalt 5, og ikke i ferieperioder) inden en besvarelse. Dette medium er altså ikke egnet til akutte situationer eller komplicerede problemstillinger.

Klik på menupunktet og tilmeld dig!